2012-06-09 22:22:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης λέει γιατί θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές
Στις προηγούμενες εκλογές απείχα. Είχα αηδιάσει με την όλη πολιτική κατάσταση, τόσα χρόνια τους ψηφίζουμε και όταν τελικά απέτυχαν μας πετάξαν εμάς την ευθύνη. Τα φάγαμε μαζί, είναι άχρηστοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι, έχει λάθος νοοτροπία ο Έλληνας κτλ είναι προτάσεις που δεν τιμάνε ούτε τον πολιτικό που τις λέει ούτε τον πολίτη που τις ακούει από τον εκπρόσωπο του.

Απείχα γιατί περίμενα το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, να ξαναβγούνε δηλαδή τα ίδια άτομα(που ενώ είναι οι ευθύνοντες για την σημερινή κατάσταση μας αυτοπαρουσιάζονται σαν σωτήρες). Λάθος μου. Στις προηγούμενες εκλογές είδα ότι ο ελληνικός λάος σαν να ξύπνησε. Σαν να κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούμαστε. Νιώθω λοιπόν την ΑΝΑΓΚΗ να βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην πολιτική ανατροπή του τόπου μας. Θέλω να συμβάλλω ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό. Θέλω την επόμενη μέρα να απομακρυνθούν απ την πολιτική εξουσία τα άτομα που μας οδήγησαν εδώ και ΘΕΛΩ να είμαι και έγω ένας από αυτούς που τους έδειξε την πόρτα της εξόδου.


Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω,. είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένος, αλλά ξέρω τι δεν θα ψηφίσω και νομίζω όλοι καταλαβαίνουν τι είναι αυτο. Συμφώνω με κάποιες προτάσεις σχεδόν όλων των κομμάτων,αλλά δεν μπορώ να με κατατάξω σε μια κατηγορία δεξιάς ή αριστεράς. Πιστεύω ότι αυτές εξάλλου είναι κατάλοιπα του παρελθόντος. Σίγουρα όποιο κόμμα τελικά και να υποστηρίξω δεν θα με εκφράζει απόλυτα αλλά ακόμη αναζητώ ποιο με αντιπροσωπεύει πιο πολύ απ τα άλλα. Αλλά το θέμα δεν έιναι αυτό. Το θέμα είναι ο κάθε Έλληνας πρέπει να εκμεταλευτεί αυτην την ιστορική στιγμή που έχουμε να αλλάξουμε σελίδα. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους αυτούς που έχουν απογητευτεί, που έχουν αηδιάσει από την πολίτικη κατάσταση της χώρας μας και θέλω να τους παροτρύνω να συμμετέχουν στην διαμόρφωση μιας νέας Ελλάδας. Να ξαναβρούμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας, την περηφάνεια του να λέγεσαι Έλληνας και την δυνατότητα να μπορούμε πλέον να βλέπουμε το αύριο με ελπίδα Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυνηγώντας το θαύμα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυνηγώντας το θαύμα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ