2012-06-10 12:15:23
Φωτογραφία για ΙΣΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΠΟΛΓΚΑ
Το θέμα της ενίσχυσης του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου αναμένεται να συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχει ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 38χρονος τεχνικός θα κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση και πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε μεταγραφή στόπερ από το εξωτερικό. Μία από τις περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν τους νταμπλούχουςς είναι ο Βραζιλιάνος Αντερσον Πόλγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο 33χρονος αμυντικός έκανε σπουδαία καριέρα στην πορτογαλική ομάδα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και τον ξέρει καλά ο Ζαρντίμ.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τα «λιοντάρια» και είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Αν λοιπόν ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν δώσει καταφατική απάντηση στους ερυθρόλευκους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενδέχεται να προτείνουν το 1,1 εκατ. ευρώ (που δίνουν στον Σουηδό) στον Λατινοαμερικάνο αμυντικό, για να τον πείσουν να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ