2012-06-10 17:32:59
Φωτογραφία για «Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Φερέιρα»
Δεδομένη θεωρούν στην Πορτογαλία την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό με την «A' Bola» να αναφέρει στα βασικά της θέματα πως ο Πορτογάλος ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια με τους «πράσινους».

Το ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό είναι γνωστό, με τον Πορτογάλο να είναι έτοιμος να υπογράψει αύριο το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Οι συμπατριώτες του ωστόσο προχώρησαν ακόμα περισσότερο, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η «A' Bola» και μάλιστα στα βασικά της θέματα, αναφέρει πως ο Φερέιρα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Αναλυτικά αναφέρει: «Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό», είναι ο τίτλος και στο κείμενο τονίζεται: 

«Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην τηλεόραση της A Bola ότι το πιθανότερο ήταν να συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα και τώρα αυτό επιβεβαιώθηκε. Αυτή ήταν η μεγάλη επιθυμία του».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ