2012-06-11 08:45:03
Φωτογραφία για «Τρελά» λεφτά για Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει πίσω στο Λιμάνι τον Φορτούνη, όμως στην πιο πρόσφατη επαφή με την ομάδα του οι Γερμανοί για να τον παραχωρήσουν ζητούν... μερικά εκ. ευρώ!

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στου Ρέντη, όμως για κάποιους λόγους ο νεαρός παίκτης βρέθηκε εκτός Ακαδημιών και πλέον για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός πρέπει να τον πληρώσει «χρυσό».

Οι λόγοι που είχε αποχωρήσει έχουν ξαναγραφτεί αρκετές φορές, όμως πλέον δεν έχει κάποια πρακτική σημασία. Αυτό που καίει τους Πειραιώτες είναι ότι τον θέλουν πίσω στο Λιμάνι, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε και άλλη μια ευκαιρία να τον αγοράσει, το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας στον Αστέρα Τρίπολης 700.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν έγινε (φυσικά το έχουν μετανιώσει οι ερυθρόλευκοι) και πλέον, στην πιο πρόσφατη επικοινωνία τους με την Καϊζερσλάουτερν οι Γερμανοί ζήτησαν 2 εκ. ευρώ!

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, έδειξαν ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης και μπορεί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον 19χρονο μέσο στα 1,5 εκ. ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Παίζει» δυνατά ο Πόλγκα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Παίζει» δυνατά ο Πόλγκα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ