2012-06-11 09:47:15
Φωτογραφία για Εχει και το κέρατο την πορνοστάρ του
Η Janet Mason είναι απο τις πιο γνωστές ερωτικές φυσιογνωμίες του διαδικτύου και μάλιστα απο τις πιο αναγνωρίσημες μιας και πολύ νωρίς , περί το 1998 ξεκίνησε την δική της ιστοσελίδα http://janet-exposed.com όπου μαζί με τον σύζυγό της ασχολήθηκαν με το φετίχ του Κερατώματος και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα....

Χωρίς αναστολές , ντροπές ή ταμπού , η Janet άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες , βίντεο απο τις σεξουαλικές της συνευρέσεις με νεαρότερους άντρες και μάλιστα μαύρους που όπως ομολογεί και η ίδια , αποτελούν την μεγάλη της “αγάπη”

Φυσικά και οι νέοι λευκοί άντρες , δεν έμειναν παραπονεμένοι μια και η Janet έχει φροντίσει να κάνει σέξ με εξίσου μεγάλο αριθμό καυκάσιων αντρών νεαρής ηλικίας , μπροστά στις κάμερες.

Πέραν του φετίχ Κερατώματος η Janet ακολουθώντας την ιδέα ενός απο τους νεαρούς θαυμαστές της , έφτιαξε και έναν μεγάλο αριθμό βίντεο με θέμα την ποδολαγνεία μιας και διέθετε και καλογυμνασμένα καλίγγραμα σέξυ πόδια που πάντα φρόντιζε να στολίζει με κοσμήματα , αλυσιδίτσες κλπ .

Για αρκετά χρόνια , το σάιτ της ψηφιζόταν ως το καλύτερο ερασιτεχνικό και η ίδια παρουσία του συζύγου της και κάποιες φορές μάλιστα με την συμμετοχή του, διασκέδαζε με το άφθονο σεξ, χωρίς αναστολες και ταμπού που έκανε μπροστά στις κάμερες.

Εξ' όσων γνωρίζω , έκανε και ένα πέρασμα απο επαγγελματικές ταινίες πορνό και μάλιστα με τον γνωστό μαύρο ηθοποιό Lexington Steele o οποίος φρόντισε ώστε να παράγουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μαζί.

Η καλογυμνασμένη λοιπόν Janet , πραγματικά ο ζωντανός ορισμός της γυναίκας MILF , στοίχειωσε για πάντα το μυαλό των υποτακτικών αντρών που είναι οπαδοί του Κερατώματος μιας και ο βίος της , αντικατοπτρίζει πλήρως τις κίνκυ φαντασιώσεις τους.

Η Janet εκτός απο το προσωπικό της σάιτ , διατηρεί και ένα μπλόγκ ( http://www.janetmasonblog.com ) στο οποίο δημοσιεύει ανελλιπώς πληροφορίες για εκείνη , τις φαντασιώσεις της , τους εραστές της και φυσικά τις ταινίες και τα κλιπάκια που ανεβάζει σωρηδόν στον διαδίκτυο.

Είναι η απόλυτη Cuckold Mistress και μάλιστα χωρις να είναι άγρια ή βιτσιόζα . Επίσης και σαν ποδο – αφέντρα είναι εκπληκτική . Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη στους ιστοχώρους της.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ