2019-02-28 09:05:17
Φωτογραφία για Μέχρι τα μέλη Μαρτίου...
Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το «Τατουάζ» και ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα με τις φήμες φυσικά να οργιάζουν. Πέρα από τους διάφορους μνηστήρες που του προσάπτουν κατά καιρούς, λέγονται και γράφονται διάφορα για το πόσες σειρές θα κάνει και ποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική. Σίγουρη θεωρείται μια καθημερινή σειρά δραματική μυστηρίου, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στυλ “Τατουάζ” και “Μπρούσκο”, αλλά έχει μείνει πίσω με τον πιλότο, ο οποίος θα είναι έτοιμος περί τα τέλη Μαρτίου. Επίσης, παρά τα όσα λέγονται, ακόμα δεν έχει κλείσει κανένας ηθοποιός και η παραγωγή είναι στη φάση των κάστιγκ. Όλα εξαρτώνται από τα σενάριο, βάση των οποίων θα κλείσουν και οι ηθοποιοί.

Παράλληλα, η τριάδα των επιτυχιών, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, ετοιμάζει ακόμη μια καθημερινή σειρά στην Κύπρο, ενώ όλα παραμένουν ανοικτά αναφορικά με το ποια κανάλια θα της φιλοξενήσει γι’ αυτό και οι ίδιοι ακόμα δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους.

tinasmess.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ