2012-06-11 11:09:06
Φωτογραφία για «Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας είναι επικίνδυνο»
Έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου Για εγκληματική αμέλεια κατηγορεί το ιατρικό τιμ της Εθνικής η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, επιρρίπτοντας ευθύνες για τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. «Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του και απαιτεί από την ΕΠΟ να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατάσταση των ανθρώπων που συνεχίζουν να κάνουν εγκληματικά λάθη σε βάρος των αθλητών», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ υπενθυμίζουν το περιστατικό με παλαιότερο τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα για αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον να μπαίνουν σε κίνδυνο ποδοσφαιριστές της από αμέλεια ή ανικανότητα των υπευθύνων.


Για μια ακόμα φορά, αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, ότι το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας είναι επικίνδυνο για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πέρα από την εγκληματική χθεσινή τους αμέλεια, να επιτρέψουν να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ ήταν ήδη σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του, υπάρχει μια σειρά λαθών που στοιχίζουν τόσο στην ίδια την Εθνική ομάδα όσο και στους συλλόγους.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους αλλά και στην ΕΠΟ ότι ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Τοροσίδης είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά και αυτό δεν το διέγνωσε, ως όφειλε, το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Αποτέλεσμα; Να γίνει η διάγνωση εβδομάδες αργότερα και να στερηθεί τον παίκτη ο Ολυμπιακός σε κρίσιμους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του και απαιτεί από την ΕΠΟ να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατάσταση των ανθρώπων που συνεχίζουν να κάνουν εγκληματικά λάθη σε βάρος των αθλητών.

Ας κάνουν όλοι ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα περήφανους όλους τους Έλληνες».

Σύμφωνα με το sport-fm.gr στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι «σκασμένοι» για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες. Ο 27χρονος άσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της ομάδας και άλλωστε είναι ένας εκ των αρχηγών. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν την επιστροφή του στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να χειρουργηθεί, ενώ η εξέλιξη αυτή τροποποιεί τα μεταγραφικά πλάνα, καθώς αναμένεται να γίνει προσπάθεια απόκτησης ενός εγνωσμένης αξίας αμυντικού, πιθανώς και δύο εφόσον δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ