2012-06-11 12:34:45
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΛΙΑΓΙΤΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Φιορεντίνα Άντεμ Λιάγιτς, από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».

Ο 21χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του, κάτι που ανάγκασε τους Ιταλούς να δαπανήσουν το 2010, το ποσό των 6.500.000 ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Λιάγιτς είναι διεθνής με την Σερβία (7 συμμετοχές), ενώ με τους «Βιόλα» μετράει συνολικά 50 συμμετοχές και 4 γκολ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα είχε 15 εμφανίσεις (1 γκολ και 1 ασίστ), ενώ στο Κύπελλο είχε 3.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως επιτελικός χαφ και ως δεύτερος επιθετικός. Έχει ύψος 1.82μ. και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Το συμβόλαιο του με την Φιορεντίνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2014 και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να δώσει άλλη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, αλλά... έχει περίεργο χαρακτήρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Είχε τσακωθεί με τον πρώην προπονητή του στους «Βιόλα», Ντέλιο Ρόσι, ενώ παρεξήγηση υπήρξε πρόσφατα και με τον τεχνικό της Σερβίας, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ