2019-03-05 23:14:25
Φωτογραφία για Η ΕΛΑΣ, τα κλεμμένα και το σούσουρο στο ορεινό κεφαλοχώρι
Ήταν χαράματα όταν τα υπηρεσιακά τζιπ της Αστυνομίας εμφανίστηκαν να ανηφορίζουν το δρόμο προς το ορεινό κεφαλοχώρι που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Ηρακλείου. Τόσες

δυνάμεις είχαν καιρό να εμφανιστούν στην περιοχή, ίσως και χρόνια, στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας.

Και το σούσουρο ήταν αναπόφευκτο. Η επιχείρηση που θα μπορούσε να έχει την κωδική ονομασία «Τα Κλεμμένα», κλείδωσε ουσιαστικά την προηγούμενη ημέρα.

Αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τα σπίτια των δύο υπόπτων και είχαν διπλοτσεκάρει τις πληροφορίες τους για την δράση τους.

Πρόκειται για άτομα που έχουν ποινικό παρελθόν και για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι κλέβουν αυτοκίνητα - κατά κύριο λόγο αγροτικά - τα οποία είτε τα χρησιμοποιούν για τις δραστηριότητες τους είτε τα κάνουν … ανταλλακτικά.

Και πραγματικά, στην διάρκεια της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν σκελετοί αυτοκινήτων, μονάχα το σασί.


Βρέθηκαν όμως και αυτοκίνητα της …κούτας.

Αστυνομικές πηγές μιλούν μεταξύ άλλων για ένα Hilux Toyota, το οποίο είχε κλαπεί μέσα στον Φεβρουάριο, και το οποίο βρέθηκε σταθμευμένο σε μετόχι ιδιοκτησίας του ενός, σε κοντινό χωριό. Ακόμα σε αποθήκη βρέθηκε παρκαρισμένο ένα Nissan Navara, το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί προ ολίγων ετών.

Η αποθήκη αυτή ανήκει σε άτομο με καταγωγή από το χωριό, το οποίο όμως διαμένει χρόνια στο εξωτερικό, κάτι που προφανώς εκμεταλλεύτηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Πληροφορίες του Cretalive, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρεται να εμπλέκεται σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ.

Φυσικά, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τον τόπο του συμβάντος.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο το οποίο το είχε στην κατοχή του φέρεται να άλλαζε συχνά πινακίδες και αυτό δυσκόλευε τον εντοπισμό του από τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής φέρονται να υπάρχουν ευρήματα για έξι περιπτώσεις κλοπών, όμως η προανάκριση που διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα, έχει ακόμα βάθος

cretalive.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ