2012-06-11 13:17:39
Φωτογραφία για Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Φορτούνης
Το πρώτο ποσό που ακούστηκε για τον Φορτούνη από τους ανθρώπους της Καϊζερσλάουτερν φτάνει τα 2 εκ. ευρώ. Γιατί ελπίζει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να πέσει.

Η εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη απέναντι στην Πολωνία επιβεβαίωσε αυτούς που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και φυσικά κρατάει ψηλά την τιμή του!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού και σύμφωνα με δημοσίευμα του 'Πρωταθλητή έχει γίνει η πρώτη ερώτηση προς την Καϊζερσλάουτερν με την απάντηση για την τιμή του παίκτη από την γερμανική ομάδα να ανέρχεται σε 2 εκ. ευρώ.

Ωστόσο τα αριθμητικά  δεδομένα μπορούν να αλλάξουν προς τα κάτω από τη στιγμή που ο σύλλογος του ποδοσφαιριστή θα αγωνίζεται φέτος στη β' κατηγορία. Το μπάτζετ θα μειωθεί στην Καϊζερσλάουτερν και στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι μπορεί να πέσει η τιμή του Φορτούνη στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά ελοχεύει ο ...κίνδυνος να συνεχίσει ο νεαρός να εντυπωσιάζει στο Euro με αποτέλεσμα να κινήσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Άρα και αύξηση της τιμής του!

Θυμίζουμε ότι ο Φορτούνης το 2006 ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ πέρσι τον έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης για 700.000 ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ