2012-06-11 14:17:31
Φωτογραφία για Δριμεία επίθεση Δημαρά κατά ΠΑΣΟΚ- ΝΔ
Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, Γιάννης Δημαράς, από την Κεφαλονιά όπου περιοδεύει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημαράς κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά ότι προχώρησαν σε αντισυνταγματική συμφωνία προκειμένου να ψηφιστεί το μνημόνιο, «με μοναδικό στόχο να διατηρήσουν τα μαγαζάκια τους και να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους έναντι των ευρωπαίων προϊσταμένων τους».

«Ο Αντώνης Σαμαράς, πριν από το μνημόνιο έλεγε ξεκάθαρα όχι. Ήταν απλώς μια διαδικασία καθαρής συναλλαγής με τον Γιώργο Παπανδρέου για να κρατήσει ο καθένας το κόμμα του. Ακολούθως ο κ. Σαμαράς ψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους και τώρα ζητούν επαναδιαπραγμάτευση, λένε όμως ναι στις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Ποιες είναι αυτές οι δεσμεύσεις;», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον κ. Δημαρά, το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν όχι στα μνημόνια, ναι στη συνεργασία. Προέβλεψε μάλιστα ότι το ίδιο και δυνατότερο θα είναι το μήνυμα της 17ης Ιουνίου.

«Εμείς πρώτοι δείξαμε ότι ενωμένοι οι Έλληνες στις πιο δύσκολες στιγμές μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ιστορικό καθήκον που κληρονομήσαμε και αυτή είναι η πεμπτουσία της συνεργασίας μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «ο Πάνος Καμμένος τήρησε την πιο έντιμη στάση στην προσπάθεια σύστασης αντιμνημονιακού τόξου».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ