2019-03-13 09:52:20
Φωτογραφία για Aκόμη δύο νέα πρόσωπα στον συνδυασμό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ
Δύο νέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» παράταξη του υπ. Δημάρχου Ξηρομέρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ και επισημαίνονται τα εξής:

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν είναι μόνο το ηλικιακά νέο, αλλά και το Αυτοδιοικητικά νέο .!!!!!

          Χαρούμενος ανάμεσα σε δύο νέα και πολύ λαμπερά πρόσωπα της παράταξης μας τον Κώστα Μπαρμπαρούση 24 ετών μάγειρα και τον Σπύρο Δοκανίκη 32 ετών κτηνοτρόφο στην Δ.Ε Αστακού.

       Και για το αυτοδιοκητικά νέο, εκτός από τα 12 αυτοκίνητα που είχαμε προμηθευτεί στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, μαζί με το Δημοτικό Ασθενοφόρο για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, για να  μην μένουν και πεθαίνουν αβοήθητοι άνθρωποι στον δρόμο και μαζί με την προμήθεια των HEMO CUE για μέτρηση του αιματοκρίτη στις εφημερίες των Κέντρων Υγείας και όσων άλλων χρειαστούν για την καλύτερη αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.......  


      .........δεσμευόμαστε ότι θα προμηθευτούμε Γκρέϊτερ για την συντήρηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών δρόμων, πλυντήριο κάδων απορριμμάτων και την προμήθεια αυτοκινήτου καταστροφέα για να καταστρέφονται όλα τα κλαριά που πετιούνται στους δρόμους και να μην πετιούνται στον Μαραθιά, όπως γινόταν και επί των ημερών μας, μιας και τέτοιους καταστροφείς ελάχιστοι Δήμοι στην Χώρα διαθέτουν και εμείς θέλουμε και σε αυτό να είμαστε Πρωτοπορία!!!

***************

Υ.Γ: Όσο για τον Υβριστή- Συκοφάντη κύριο Καρναβά, ο οποίος μιλάει για δήθεν  ανταγωνιστικό πόλεμο από εμένα προς το Κέντρο Υγείας φαίνεται ποιος νοιάζεται για την πραγματικά εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ Αστακού και ποιος όχι και το ξέρουν πολύ καλά οι ασθενείς της περιοχής.

     Για δε  την απόδειξη της χυδαιότητας προς το πρόσωπό μου την οποία μου ζήτησε να του επιδείξω, επειδή όλοι  γνωρίζουν πως κρατάω καλώ αρχείο, σου πετάω στα μούτρα το χυδαίο σχόλιο σου σε Blog την 17 Ιουλίου 2018, στην οποία επειδή είσαι δειλός, το γράφεις συγκεκαλυμμένα για να μην έχεις νομικές συνέπειες, αλλά απροκάλυπτα για να το καταλαβαίνει κάθε νοήμων.

       Σαν τι δυο θα πάρω από εσένα μετά τις εκλογές, μήπως δύο βότσαλα από την Κανδήλα ή τα αρχ@@@α σου τα δυο.!!!

Σε λυπάμαι δειλό και χυδαίο ανθρωπάκι.

Αστακός 13/3/2019

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ