2012-06-11 18:03:06
Φωτογραφία για «Το επικίνδυνο παραλήρημα συνεχίζεται»
Για «αυτογελοιοποίηση που δεν έχει τέλος» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις δηλώσεις του Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τις θέσεις του για τη λαθρομετανάστευση. «Ο κ. Μιχελάκης έκανε δηλώσεις με τις οποίες κατακρίνει την πρόταση Τσίπρα για επανένωση οικογενειών νόμιμων μεταναστών ως επικίνδυνη και περιθωριακή. Όμως η επανένωση των οικογενειών των νόμιμων μεταναστών αποτελεί πρόβλεψη συγκεκριμένης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία μάλιστα έχει ενσωματώσει από ετών η Ελλάδα στην εσωτερική έννομη τάξη της» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι όροι της οικογενειακής επανένωσης προβλέπονται από τα άρθρα 53-60 του νόμου 3386/2005, που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή, και το Π.Δ. 131/2006 της ίδιας κυβέρνησης, που αφορά την "Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2003/86/ΕΚ σχετικά με το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης"» προστίθεται στην ανακοίνωση του κόμματος, που τονίζει ότι το «επικίνδυνο παραλήρημα συνεχίζεται».


Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε επικίνδυνες τις θέσεις του Α. Τσίπρα για τη λαθρομετανάστευση.

«Ο κ. Τσίπρας, μετά τη δέσμευσή του για νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, δίνοντάς τους ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας, κάνει το επόμενο βήμα. Εξαγγέλλει, σήμερα, ότι θα επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους. Οι πολιτικές του δεν χωρούν σε μια χώρα που πλήττεται από την ανεργία και την εγκληματικότητα. Είναι επικίνδυνες και περιθωριακές» ανέφερε.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ