2012-06-11 18:06:35
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Τρόμαξε από τις φωτογραφίες της
Aποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει δίαιτα...Η 24χρονη Nadina Knight από το Northampton είναι μία από τις υποψήφιες του διαγωνισμού Miss England που θα λάβει χώρα στις 23 Ιουνίου στο Birmingham. Μαζί με άλλες 59 κοπέλες θα διαγωνιστεί επί δύο ημέρες στο modelling και σε τεστ fitness ελπίζοντας να είναι μία από τις 15 που θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό τρεις ημέρες μετά.

Η Nadina είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της κι αυτό γιατί λίγα χρόνια πριν δε θα είχε καμία ελπίδα να δει το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα στις υποψήφιες.

Η νεαρή κοπέλα ζύγιζε σχεδόν 95 κιλά και κατάφερε να χάσει 32 ακολουθώντας αυστηρή δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής. Όπως είπε η ίδια το πήρε απόφαση όταν είδε τις φωτογραφίες από τα 21α της γενέθλια και συνειδητοποίησε ότι είχε «γίνει σα μπαλόνι»!

«Η μαμά μου πάντα ανησυχούσε για το βάρος μου επειδή η ίδια είναι διαβητική. Εγώ όμως δεν έδινα σημασία και συνειδητοποίησα πόσο πολύ είχα παχύνει μόνο όταν είδα τις φωτογραφίες από τα γενέθλιά μου. Τότε σκέφτηκα ότι η μαμά μου είχε δίκιο σε όσα μου έλεγε και αποφάσισα να αλλάξω εντελώς τρόπο ζωής και διατροφής» είπε η ίδια.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βασιλιάς ο Ναδάλ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βασιλιάς ο Ναδάλ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ