2012-06-11 20:38:17
Φωτογραφία για Να επανέλθει η 12μηνη στρατιωτική θητεία
Επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος πρότεινε την επαναφορά της θητείας στους 12 μήνες και την ενίσχυση των μονάδων με 10.000 ΕΠΟΠ (επαγγελματίες οπλίτες), ενώ σημείωσε ότι επιβάλλεται να διατηρήσουμε «σε υψηλά επίπεδα της αξιοπρέπεια των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του στρατεύματος».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να επιτρέψουμε σε κανέναν να ορίζει τους προϋπολογισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ επανέλαβε την ανάγκη ανακήρυξης ΑΟΖ.

Κουΐκ: «Η Ελλάδα θα αδειάσει από λαθρομετανάστες»

«Σε λίγο θα μας πουν βάλτε και δύο λαθρομετανάστες σπίτι σας και φύγετε. Η νοοτροπία των Συριζαίων τελείωσε» υποστήριξε ο Τέρενς Κουΐκ μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα θα αδειάσει από λαθρομετανάστες: «Θα μείνει με το 3% που είναι απαραίτητο να έχουμε και τέρμα… Θα τους δώσουμε το ταξιδιωτικό έγγραφο για να πάνε όπου θέλουν».

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του Σαμαρά και του Βενιζέλου υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία γιατί η καγκελάριος Μέρκελ τους κρατά στο χέρι έχοντας ονόματα από τα κόμματά τους. «Τα αποτυπώματα θα βρεθούν κάποια μέρα πάνω στο μέλι και κανείς από αυτούς που άρπαξαν τις μίζες και κανείς από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ δεν θα μείνει ατιμώρητος» κατέληξε ο κ. Κουΐκ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ