2012-06-11 20:58:26
Φωτογραφία για Τραγωδία στην Αργεντινή-Νεκρός οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ
Για μια ακόμα φορά το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή θρηνεί νεκρό φίλαθλο. 

Συγκεκριμένα, οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα, μετά από μαχαίρωμα που δέχθηκε στο στήθος, κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μπουένος Αϊρες.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο άτυχος 21χρονος χτυπήθηκε από αγνώστους στο ματς της ιστορικής Ρίβερ Πλέιτ εναντίον της Μπόκα Ουνίντος, που έγινε την Κυριακή για την β’ κατηγορία Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο οπαδός απεβίωσε μία ημέρα αργότερα, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν!

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει κάτι γνωστό σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης. Η προκαταρκτική έρευνα έδειξε πάντως ότι ο 21χρονος νεαρός ήταν απλά υποστηρικτής της αγαπημένης του ομάδας και δεν αποτελούσε μέλος κάποιας από τις βίαιες συμμορίες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Να θυμίσουμε πως πέρσι η Ρίβερ Πλέι υποβιβάστηκε στην β’ κατηγορία και είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο, έχοντας τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στη σύνθεσή της. Ως δεύτερη είναι έτοιμη να την ακολουθήσει η Ροσάριο Σεντράλ πηγή : pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ