2012-06-11 21:28:37
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το προολυμπιακό τουρνουά με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να αποβάλουν την κούραση.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και τόνισε αναλυτικά Για το προολυμπιακό τουρνουά: «Είναι μια δύσκολη χρονιά και ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλα τα παιδιά που είναι εδώ. Είναι λίγες οι ημέρες και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Πρέπει όλοι να αποβάλουμε την κούραση μας. Να έχουμε μια καλή συνεργασία με προπονητές και γυμναστές για να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε σε καλή κατάσταση όταν πάμε στη Βενεζουέλα για να διεκδικήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε και κάθε αθλητής ονειρεύεται. Έχουμε ένα επιτελείο τεσσάρων ανθρώπων που από πέρσι που έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Αλλά και ο κάθε παίκτης έχει δει κάποια πράγματα για τις αντιπάλους μας».


Για τις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν: «Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Μόνο άγχος μπορεί να μου δώσει. Εγώ κοιτώ να κάνω τη δουλειά μου σωστά και να δίνω όσο περισσότερη ενέργεια και μπορώ στην ομάδα μου. Να τη βοηθώ να πάρει τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Για το τι σημαίνει για έναν νεαρό αθλητή η συμμετοχή του στον Ολυμπιακό: «Δεν ισχύει μόνο για έναν αθλητή 22 ετών αλλά και για κάθε αθλητή είναι μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορεί να συμμετέχει. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για την καριέρα σου από το να συμμετέχεις σε μια τέτοια διοργάνωση και να πάρει και ένα μετάλλιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ