2012-06-11 21:24:56
Φωτογραφία για ΤΣΕΧΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Με αφορμή την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Τσεχία η ιστοσελίδα «sportovninoviny.cz» έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον διεθνή μεσοαμυντικό του Ολυμπιακού Χοσέ Χολέμπας και τη ζωή του.

Αφιέρωμα στον Χοσέ Χολέμπας, που αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της Εθνικής ομάδας κάνει η τσέχικη ιστοσελίδα «sportovninoviny.cz», όπου αναφέρεται στην μέχρι τώρα καριέρα του «Γερμανού» άσου του Θρύλου και τις πτυχές, που σημάδεψαν τη ζωή του.

Αρχικά στο άρθρο αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του, που κατάγεται από τα Τρίκαλα, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και ως εκ τούτου, μετανάστευσε μαζί με την Ουρουγουανή γυναίκα του στη Γερμανία, στο Ασάφενμπουργκ. Εκεί, μετά το διαζύγιο των γονέων του, ο Χολέμπας προσπάθησε να ανοίξει τα ...φτερά του παίζοντας ποδόσφαιρο, αλλά συνάντησε ένα σημαντικό εμπόδιο:

«Η μητέρα μου ήθελε να σπουδάσω και να βρω μια καλή δουλειά. Μια φορά ήρθε και με βρήκε ο προπονητής από την Ακαδημία της Άιντραχτ και μας είπε πως με θέλει. Η μητέρα μου του είπε όχι και του έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα», εξηγεί ο Χολέμπας, ο οποίος από τα 18 του έχει γίνει πατέρας, καθώς έχει φέρει στον κόσμο μια υπέροχη κορούλα.

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να αφήσω το ποδόσφαιρο και να ξεκινήσω δουλειά. Βρήκα μια θέση σε εργοστάσιο κατασκευής μικροτσίπ, όπου πέρασα εκεί τέσσερα χρόνια. Τότε έπαιζα με πολλά παιδιά που αγωνίζονταν στην Άουγκσμπουργκ και τη Βόλφσμπουργκ, όπου πίστευα πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αυτό μου έδωσε κίνητρο να προσπαθήσω ξανά. Ως ερασιτέχνης μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τη Μόναχο 1860, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος».

Από εκεί και πέρα, στο άρθρο δίνεται η συνέχεια για τον παίκτη του Θρύλου, ο οποίος μεταπήδησε στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, στην οποία έκανε καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ισχυρή αστυνόμευση ζητά η UEFA
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ισχυρή αστυνόμευση ζητά η UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ