2012-06-11 22:19:05
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Είσαι τρομοκράτης Αμυράς: Στον εισαγγελέα Νενέκοι σαν τον Άδωνι[ΒΙΝΤΕΟ]
Άγρια κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ιφικράτη Αμυρά ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής «Μίλα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε απευθείας συνομιλία με τον κ. Αμυρά που είχε  συνδεθεί με το στούντιο τηλεφωνικά. Μετά από 2-3 ερωτήσεις του υποψηφίου της ΝΔ, ενοχλημένος ο κ. Αμυράς τον προέτρεψε να μην του μιλά με εισαγγελικό ύφος γιατί «δεν το αποδέχομαι από κανέναν».

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού σχολίασε χαρακτηριστικά «κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται», ρώτησε τον κ. Αμυρά γιατί αφού δεν ανήκε ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε κάποια συνιστώσα είχε τυπωμένα τόσο το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΔΗΚΚΙ στην κάρτα που τύπωσε για τις εκλογές. Η απάντηση του κ. Αμυρά φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ενοχλημένος ρώτησε: «Αγαπητέ… Τις κουμπάρες παίζουμε;». Η απάντηση του κ. Αμυρά ήταν και πάλι να αφήσει το ύφος του εισαγγελέα και πως άμα θέλει μπορούν να ανοίξουν μια τέτοια συζήτηση από κοντά.


«Με τρομοκράτες δε συζητώ» φώναξε ο υποψήφιος της ΝΔ. «Οι Νενέκοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν μιλούν με Έλληνες πολίτες» απάντησε ο Ιφικράτης Αμυράς κάνοντας ένα σχόλιο για άτομα που θα περάσουν από λαϊκή δικαιοσύνη.

Ο κ. Αμυράς, πάντως, ρωτήθηκε σχετικά από την Τατιάνα Στεφανίδου και για την εισαγγελική έρευνα. «Δεν ξέρω ακόμη κάτι για προκαταρκτική εξέταση, απλά άκουσα κάτι σάιτ να αναφέρονται σε αυτό. Μιλάμε πάντως για πολιτική δίωξη για κάτι που υπάρχει στο διαδίκτυο εδώ και 10 μήνες χωρίς οι Νενέκοι του Μνημονίου να έχουν κάτσει στο σκαμνί» σχολίασε ο ίδιος πηγή:madata.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ