2012-06-12 08:45:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη σχετικά με δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για λαθρομετανάστες
Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις ημέρες και τα όσα είπε ο αρχηγός του κόμματος του κ. Τσίπρας σχετικά με τους λαθρομετανάστες... θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου.

Ειπώθηκε ότι θα δώσει σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάνε στις χώρες τις Ευρώπης η όπου αλλού θέλουν ,αυτόματα μας δηλώνουν ότι θα δώσει αστυνομική ταυτότητα και διαβατήριο ελληνικό γιατί αυτά είναι τα μόνα ταξιδιωτικά έγγραφα του ελληνικού κράτους. Κάνει δηλαδή 1. 500 .000 λαθρομετανάστες έλληνες με ίσια δικαιώματα σε όλα με ότι συνεπάγεται αυτό . Με την κίνηση αυτή η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης για όλους τους μετανάστες που θέλουν να πάνε σε κάποιο άλλο μέρος της Ευρώπης με αποτέλεσμα να μην σταματήσει η εισαγωγή λαθρομεταναστών. Τώρα νομίζετε ότι η Ευρώπη θα μας αφήσει να κάνουμε ότι θέλουμε. Θα μας βγάλουν αμέσως από το Σένγκεν που αυτόματα ο κάθε Έλληνας που μπορούσε να ταξιδέψει με την ταυτότητα και μόνο σταματά να έχει αυτό το δικαίωμα
. Αναγκαστικά θα χρειαστεί διαβατήριο που αμέσως αμέσως επιβαρύνεται με 90 ευρώ το ποσό που χρειάζεται για την έκδοση του μαζί με τις φωτογραφίες και επιπλέων εκτός Σένγκεν θα απαιτείται και βίζα , άλλο ένα έξοδο περισσότερο και ταλαιπωρία. Και κάτι ακόμη όλοι αυτοί που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και δεν έχουν δουλεία πως θα αποκτήσουν τα 90 ευρώ που χρειάζεται για ένα διαβατήριο θα τους τα χαρίσουν η θα αναγκαστούν να κάνουν κάποια κλοπή ληστεία η οτιδήποτε άλλο να για να εξοικονομήσουν τα χρήματα αυτά. Νομίζω ότι μας δουλεύουν κανονικά ο Σύριζα και όποιο άλλο από τα κόμματα που θέλουν την ψήφο μας έχει την ίδια θέση . Συγγνώμη αν σας κούρασα αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι πάνω σε αυτά ευχαρίστως να ακούσω τη γνώμη του .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ