2019-04-05 23:30:47
Φωτογραφία για Η επιτυχία του Μαραθωνίου Ρόδου, περνά μέσα από τον Εθελοντισμό!
Ο εθελοντισμός αποτελεί ίσως το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου και όσοι τον υπηρετούν, κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμμετέχοντες δρομείς. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους συμβάλουν στην συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τόσο των δρομέων, όσο και των υποστηριζόμενων φορέων κοινωνικής προσφοράς.

Πέρα από τους μεμονωμένους εθελοντές, υπάρχουν και οι οργανωμένοι που συμμετέχουν με τις εθελοντικές ομάδες. Με τη δική τους παρουσία και την υπερπολύτιμη προσφορά τους θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης, εικόνες, στιγμιότυπα, δηλώσεις και πληροφορίες της οποίας θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου!

Οι Εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου στις 14 Απριλίου 2019 και

τους παράλληλους αγώνες του (Ημιμαραθώνιος, 10.000μ., 5.000μ. και 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων), είναι:


ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ " Ο ΔΙΓΕΝΗΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ ΡΟΔΟΥ

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

C.Ro.P.ΛΕΣΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

EUROMEDICA

ΟΑΚ ΡΟΔΟΣ

ΓΑ TAEKWONDO ΡΟΔΟΥ

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ "ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ"

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ-ΔΡΙΒΑΣ ΖΩΗΣ

Ε.Ο.Π.Κ. C.B. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΕΘΟΜΑΚ

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

ΕΥΘΥΤΑ

ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ

ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΔΙΕΚ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΑΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

ΓΙΑΤΡΟΙ

-Ειρήνη Μπουρνή-Καρδιολόγος

-Νίκος Άντερσεν-Ορθοπεδικός

-Σοφία Αναστασίου-Πνευμονολόγος

ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ ΣΤΕΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΑΒ ΤΣΙΜΠΛΕΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

95 ΑΔΤΕ

Τελευταία ημερομηνία εγγραφών για τους αγώνες 5χλμ., 10χλμ. και 1.000μ. για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, ορίζεται η Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κι έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ. Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου είναι η Aegean Airlines η οποία προσφέρει 20% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των δρομέων, προς Ρόδο, από όλους τους Ελληνικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πτητικό της πρόγραμμα. H Blue Star Ferries, είναι Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Tα Atrium Hotels είναι χορηγός εθελοντισμού και το Rodos Palace χορηγός του παιδικού αγώνα. Το Mitsis Grand Hotel είναι ο χορηγός φιλοξενίας και οι μεγάλοι χορηγοί συμπληρώνονται με το ξενοδοχείο Sunrise & την Adidas.

Το Best Western Plaza φιλοξενεί και φέτος την γραμματεία του αγώνα. Το πράσινο αποτύπωμα του αγώνα το εξασφαλίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κοσμοκάρ-Ξενάκης ΑΕ/ASEM. Οι δρομείς ξεδιψούν με το νερό της ΒΑΠ Κουγιός, ενώ τον αγώνα στηρίζουν για άλλη μια φορά η στοιχηματική ιστοσελίδα interwetten, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, τα ελληνικά καλλυντικά Garden of Panthenols, η εταιρεία Καύκας η ΔΕΡΜ.Α.Ε. το ξενοδοχείο Σεμίραμις και η Άμστελ free. Χορηγός ψηφιακής προβολής του αγώνα είναι φέτος η εταιρεία marketing Dingo και χορηγός προβολής του αγώνα στο εξωτερικό ο ΑΝΤ1 Satellite.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ