2012-06-13 09:24:38
Φωτογραφία για ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και έχει πιάσει αμέσως δουλειά, έχοντας έτοιμη λίστα με μεταγραφικούς στόχους για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, αφού επιθεώρησε εκ νέου τις εγκαταστάσεις του Ρέντη πλέον ρίχνει το βάρος του στα μεταγραφικά θέματα. Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται το όνομα του Ρούι Σαμπάιο με τον οποίο έχει συνεργαστεί τη σεζόν 2009/10 στη Μπέιρα Μαρ. Σε 34 ματς πέτυχε 6 γκολ και ο Πορτογάλος θεωρεί ότι είναι ιδανικός για τα χαφ.

Εκτός από τον μέσο της Κάλιαρι υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και ο Πάουλο Μασάδο. Ο παίκτης της Τουλούζ παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί την καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και πλέον απομένει η έγκριση του Ζαρντίμ για την απόκτησή του κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκω, Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ο Ζαρντίμ θα εισηγηθεί και για την απόκτηση του του 29χρονου διεθνούς μέσου της Μπράγκα, Ούγκο Βιάνα ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το Εuro.

Εκτός από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει... βάλει στο τραπέζι τα ονόματα των Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς, Τακάσι Ινούι της Μπόχουμ. Μίλος Νίνκοβιτς της Ντιναμό Κιέβου, Άντεμ Λιάγιτς της Φιορεντίνα, Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν και Σάμουελ Χόλμεν της Μπουγιουκσεχίρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ