2019-05-20 13:13:14
Φωτογραφία για Slipknot: Τραγωδία για τον ιδρυτή και ντράμερ της μπάντας - Έχασε την κόρη του στα 22 της χρόνια
Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Shawn Crahan, ιδρυτής και ντράμερ της αμερικάνικης χέβι μέταλ

μπάντας Slipknot, ο οποίος μόλις έχασε την κόρη του, ηλικίας μόλις 22 ετών.

Ο 49χρονος μουσικός έγραψε στο Instagram την περασμένη Κυριακή: «Με ραγισμένη καρδιά και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου Gabrielle, πέθανε εχθές, Σάββατο, 18 Μαΐου 2019».

Ο βραβευμένος με Grammy ντράμερ, που χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6» επί σκηνής, ζήτησε από το κοινό να κρατήσει διακριτική στάση και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Η αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πολλοί χρήστες του διαδικτύου διατύπωσαν τα δικά τους σενάρια, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση παράνομων ουσιών.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Gabrielle, Alexandria, εξέφρασε τη συντριβή της μέσω Instagram και ζήτησε από τον κόσμο να μη διαδίδει φήμες για τον θάνατο της αδερφής της. «Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τον χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στους γονείς μου και τα αδέρφια μου», έγραψε η κοπέλα στην ανάρτησή της.


Ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον αδερφό μου. Στείλτε στην οικογένεια Crahan τις σκέψεις σας και την αγάπη σας. Θα μας λείψει».

Οι Slipknot ιδρύθηκαν από τον Crahan το 1993. Μεταξύ των πιο γνωστών τους κομματιών είναι τα The Devil in I (2014), Snuff (2009) και Duality (2004).
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ