2019-06-02 18:30:28
Φωτογραφία για Τα νέα δεδομένα στις συζητήσεις Ατζούν-ΑΝΤ1! Όλο το ρεπορτάζ...
Ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά ερωτηματικά αυτή την περίοδο είναι το που θα βρεθεί τη νέα σεζόν ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΙ έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο, αφού οι δύο πλευρές διαφωνούν σε πολλά.

Το βασικό είναι πως το κανάλι δεν επιθυμεί νέο κύκλο «Survivor», ενώ του δίνει στην prime time συγκεκριμένες ώρες παρουσίας των παραγωγών του. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ο σταθμός του Φαλήρου χρωστά 9,5 εκατομμύρια ευρώ και η μη συνέχιση της συνεργασίας τους σημαίνει και την απαίτηση για άμεση εξόφληση αυτών.

Στη συνέχεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί «χτύπησε» την πόρτα του ΑΝΤ1, ωστόσο και εκεί του ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περιθώριο για το «Survivor» και οι διαθέσιμες ώρες στην prime time είναι περιορισμένες. Η αλήθεια είναι ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου μπήκε στη διαδικασία συζήτησης, επειδή θα ήθελε πολύ την επιστροφή του «The Voice» στο δυναμικό του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύουν πως με το «The Four» μπορούν να τα πάνε εξαιρετικά, ωστόσο το να γλιτώσουν την ταυτόχρονη αντιπαράθεση δύο παρόμοιων  πολύ ακριβών φορμάτ την ίδια περίοδο είναι κέρδος, τόσο οικονομικό όσο και σε επίπεδο τηλεθέασης.


Στις επαφές του Τούρκου παραγωγού με τον Ατζούν του προτάθηκε να αναλάβει τη διαμόρφωση του «Tv Μακεδονία», αλλά εκείνος αρνήθηκε. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το nassosblog.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν επανήλθε με συγκεκριμένα προϊόντα για τον Αντ1, όχι το «Survivor» ανάμεσα σε αυτά. Η αντιπρόταση του σταθμού είναι να του παραχωρηθούν δυο ημέρες από το prime time του ΑΝΤ1 (κατά πάσα πιθανότητα Παρασκευή και Κυριακή), ενώ οι πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως θα τους ενδιέφερε και ένα φορμάτ στην απογευματινή ζώνη στη θέση του «Κάτι ψήνεται» (ιδανικά όχι το «My style rocks»). Έτσι και αλλιώς ,το καθημερινό μαγειρικό ριάλιτι υπάρχει στο πρόγραμμα μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα και θα δούμε αν θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Ατζούν και του ΑΝΤ1 ή  αν θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ. Αν δεν συμβεί τίποτα από τα δύο δεν είναι καθόλου απίθανο να μη βρει κάποια τηλεοπτική στέγη.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ