2019-06-02 18:11:23
Φωτογραφία για Η υποστήριξη Pokemon Go για το Apple Watch θα εγκαταλειφθεί
Το παιχνίδι Pokémon Go είναι πολύ λιγότερο δημοφιλές σήμερα από ό, τι ήταν όταν κυκλοφόρησε, αλλά αυτό δεν εμποδίζει ακόμα να έχει μια βάση των παικτών που είναι πολύ οπαδοί του franchise. Δυστυχώς για αυτούς, η Niantic και ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, ανακοινώνει ότι το Apple Watch δεν θα υποστηρίζεται πλέον.  

Το "Pokémon GO τερματίζει επίσημα την υποστήριξη για συσκευές Apple Watch. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Apple Watch δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδέσουν το ρολόι τους με το Pokémon GO μετά την 1η Ιουλίου 2019 », μας λέει η Niantic. Αλλά γιατί; ...Ακολουθεί η εξήγηση:

"Επειδή η Παρακολούθηση της Ανίχνευσης επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα βήματά τους, να κερδίζουν Candy Buddy και να εκτοξεύουν Αυγά σε μια συσκευή και όχι σε δύο ξεχωριστές συσκευές, θέλουμε να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του Tracking Explorer. έτσι ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται πλέον να εναλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών. "

Η Niantic προσθέτει ότι οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Παρακολούθηση Ανίχνευσης για να παρακολουθήσουν την απόσταση τους, συγχρονίζοντας τις εφαρμογές σωματικής δραστηριότητας στο τηλέφωνό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της υποστήριξης για το Pokémon Go στο Apple Watch έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Apple τον Σεπτέμβριο του 2016 και κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καζάνι που βράζει το ΚΙΝΑΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καζάνι που βράζει το ΚΙΝΑΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ