2019-06-08 20:59:20
Φωτογραφία για Υπόκλιση σε Κριστιάνο: Σταμάτησε το πούλμαν και φωτογραφήθηκε με 11χρονο με ανίατη ασθένεια
Έχει το στυλ του απρόσιτου σούπερ-σταρ, αλλά στην πραγματικότητα ο Κριστιάνο

Ρονάλντο είναι ο ορισμός το πώς πρέπει να φέρεται ένας πραγματικός σταρ του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού

Έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τη συμπεριφορά του, αλλά και για το υπεροπτικό του στυλ, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητές που αφορούν το ποδόσφαιρο είναι ο ορισμός του απόλυτου σούπερ-σταρ.

Τελευταία απόδειξη η ενέργειά του μετά το τέλος της προπόνησης της εθνικής Πορτογαλίας.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποχωρούσε από το γήπεδο «Μπέσα» και εκεί περίμενε ο 11χρονος, Εντουάρντο Μορέιρα, που κρατούσε ένα πολύ απλό και λιτό πανό, που ζητούσε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το πιο απλό δώρο που μπορεί να ζητήσει κάποιος: Μία αγκαλιά.

Ο άσος της Γιουβέντους... διέταξε να σταματήσει το πούλμαν ώστε να μπει μέσα σε αυτό ο πιτσιρικάς και πράγματι να φωτογραφηθεί μαζί και φυσικά να του κάνει την επιθυμία πραγματικότητα.

Το συγκλονιστικό της ιστορίας δεν είναι όμως αυτό. Ο πιτσιρικάς πριν καν κλείσει το πρώτο του έτος, διαγνώστηκε με λευχαιμία και στα 2 έκανε την πρώτη του επέμβαση, χωρίς όμως τελικά να ιαθεί πλήρως.

Έχοντας φτάσει στα 11 ο Εντουάρντο ζει στην Τρόφα και πάσχει από ακόμα μία ανίατη ασθένεια, που έχει να κάνει με το αίμα στον οργανισμό, αλλά είδε τουλάχιστον ένα όνειρό του να πραγματοποιείται.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ