2019-06-13 20:31:31
Φωτογραφία για BMW Series 3 Touring
Η νέα Touring Series 3 είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την προηγούμενη, με μήκος 4709 mm,

πλάτος 1827 mm και ύψος 1470 mm. Το μεταξόνιο έχει επίσης επεκταθεί κατά 41 mm στα 2851 mm. Όπως και η sedan, η νέα Touring Series 3 υιοθετεί ένα επιθετικό μπροστινό άκρο με νέους προβολείς, μεγάλη γρίλια νεφρών στη μάσκα και οριζόντιες εισαγωγές αέρα σε σχήμα Τ στις εκδόσεις Sport Line και Luxury Line. Οι ράγες οροφής είναι επίσης στάνταρ. Στο εσωτερικό το νέο αυτοκίνητο περιλαμβάνει ένα νέο σχεδιασμένο δερμάτινο τιμόνι αλλά και μεγαλύτερους χώρους επιβατών συγκριτικά με πριν.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η αυτόματη πόρτα του χώρου αποσκευών και ο χώρος φόρτωσης, ο οποίος είναι 112 mm ευρύτερος από τον αντίστοιχο του προηγούμενου μοντέλου. Η χωρητικότητα ξεκινά από τα 500 λίτρα και φτάνει στα 1.510 λίτρα με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων διπλωμένη. Τρία βενζινοκίνητα και τρία ντίζελ σύνολα θα είναι διαθέσιμα για την σειρά Touring 3 Series, αν και δεν θα λάβουν όλες οι αγορές τους διαθέσιμους κινητήρες
. Η βενζίνη ξεκινάει με δύο τετρακύλινδρες μονάδες, την 320i Touring με 185 PS και την 330i Touring με ισχύ 260 ίππων. Στην κορυφή βρίσκεται ένας εξακύλινδρος κινητήρας 374 ίππων που τοποθετείται στην τετρακίνητη M340i xDrive Touring. Όσον αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, υπάρχουν δύο τετρακύλινδρες μονάδες τοποθετημένες στις 318d Touring και 320d Touring με 150 και 190 ίππους αντίστοιχα.

Ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας βρίσκεται θα βρίσκεται στη 330d xDrive Touring αποδίδοντας 265 ίππους.Τα κινητήρια σύνολα συνδυάζονται είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο Steptronic οκτώ σχέσεων. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει πως η νέα 3-Series Touring θα είναι πιο σπορ από τον προκάτοχό της, χάρη εν μέρει στο χαμηλό κέντρο βάρους και την τέλεια κατανομή 50-50 ανάμεσα στους δυο άξονες. Η ακαμψία του πλαισίου αυξήθηκε κατά 25%, τα νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ είναι στάνταρ, ενώ, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την ανάρτηση M Sport, η οποία μειώνει το ύψος της διαδρομής κατά 10 mm. Υπάρχει επίσης και η Adaptive M ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ρύθμιση, όπως επίσης και τα φρένα M Sport με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός.Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι οι Advantage, Sport Line, Luxury Line και M Sport. Η σειρά 3 Touring θα πωληθεί στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ενώ θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 28 Σεπτεμβρίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ