2019-06-15 08:08:59
Φωτογραφία για Παραδόθηκε στις αρχές ένας από τους δολοφόνους του επιχειρηματία Αλ. Σταματιάδη
Παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές ένα μέλος της συμμορίας που ευθύνεται για την δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ο 30χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ότι είναι ένας από τους δράστες που είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον Απρίλιο του 2018, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, όπου είχε εισβάλει με συνεργούς του για ληστεία, εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις Αρχές του Βελγίου. Σημειώνεται, ότι ο κακοποιός είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες.

Σε βάρος του 30χρονου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστείες, κλοπές και άλλα αδικήματα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν συλληφθεί. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του άρχισαν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα και σήμερα έφτασε στη χώρα μας και θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη εξιχνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ ήδη από τον Αύγουστο του 2018 οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ληστειών είχαν εστιάσει στους τρεις δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία.


Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης πυροβολήθηκε από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας του 2018, επί της οδού Κηφισού 3, στην Κηφισιά, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Στη συνέχεια υπεβλήθη σε απανωτά χειρουργεία, βελτιώθηκε για λίγο η κατάστασή του και μετά επιδεινώθηκε εκ νέου, μέχρι που μετά από λίγες ημέρες, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο χαζούλης..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο χαζούλης..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ