2019-06-17 00:44:14
Φωτογραφία για Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Ευάγγελος Αποστολάκης
από τον Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου

Δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος κατά τις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου ο νυν υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης συμφώνως με κυβερνητικές πηγές προερχόμενες από το Μέγαρο Μαξίμου.

«O Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με τον οποίον συμφώνησαν από κοινού να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές για να μπορέσει απερίσπαστος να επιτελέσει το έργο του ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων» σημείωναν χαρακτηριστικώς οι πηγές αυτές.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνεδριάσεως του έκτακτου ΚΥΣΕΑ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Ας σημειωθεί ότι ο υπογράφων είχε ρωτήσει τον ΥΕΘΑ την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι επί του καταστρώματος του “Θ.Κ ΑΒΕΡΩΦ” στη διάρκεια της δεξιώσεως, μετά την επιθεώρηση του Ελληνικού Στόλου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, και είχε απαντήσει ότι του έχει γίνει πρόταση για εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, αλλά έχει ζητήσει κάποιες μέρες προθεσμία για να απαντήσει.

Κάτι το οποίο έγινε σήμερα αργά το απόγευμα με τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ