2019-06-22 15:35:06
Φωτογραφία για Ντόναλντ Τραμπ: Ένας πρόεδρος για το 2024, το 2028, το 2032 και για... πάντα
Ένα αινιγματικό βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του ο Ντόναλντ Τραμπ που μάλλον

θέλει να παραμείνει στον Λευκό Οίκο πολύ πέραν της δεύτερης θητείες του – Το βίντεο καταλήγει με τη φράση «Τραμπ για πάντα»

Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος για μια ζωή, αν όχι περισσότερο; Ο νεοϋορκέζος μεγιστάνας των ακινήτων χαριτολόγησε για άλλη μια φορά για το ενδεχόμενο χθες Παρασκευή, αναρτώντας στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ένα αινιγματικό βίντεο, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Λευκό Οίκο πολύ πέραν της πιθανής δεύτερης θητείας του.

Το μοντάζ έχει για φόντο ένα εξώφυλλο του περιοδικού Time τον Οκτώβριο του 2018, στο οποίο ξεφυτρώνουν αφίσες με τα χρώματα του Ρεπουμπλικάνου ενόψει των υποτιθέμενων μελλοντικών του εκστρατειών για την προεδρία: Τραμπ 2024, Τραμπ 2028, Τραμπ 2032... Τραμπ 2048.

Η εναλλαγή των αριθμών γίνεται ολοένα ταχύτερη στην αφίσα κάτω από το πρόσωπο του Τραμπ, που μοιάζει να συλλογιέται: περνούν αιώνες, χιλιετηρίδες και ακολουθεί η φράση: «TRUMP 4EVA» («Τrump for ever», «Τραμπ για πάντα»).


Το πρωτότυπο εξώφυλλο του Τάιμ πρόβαλε ένα άρθρο με τίτλο «Πώς ο Τραμπισμός θα επιβιώσει και μετά τον Τραμπ».

Το αμερικανικό Σύνταγμα περιορίζει στις δύο τον αριθμό των θητειών του προέδρου, τετραετούς διάρκειας, κατά συνέπεια ο Τραμπ θα πρέπει να εγκαταλείψει το αργότερο τον Ιανουάριο του 2025 τον Λευκό Οίκο, σε περίπτωση επανεκλογής του το 2020.

Ο εβδομηντάρης Τραμπ πάντως έχει αναφερθεί επανειλημμένα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, στην παράταση της παραμονής του στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ