2012-06-14 18:09:13
Φωτογραφία για Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά
Τι πρέπει να αποφύγετε και τι να κάνετε για να έχετε τα μαλλιά των ονείρων σας Ο ήλιος μπορεί να χαρίζει χρώμα στο δέρμα αλλά καταστρέφει τα μαλλιά. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που ταλαιπωρεί την τρίχα. Τέτοιοι είναι η έλλειψη πρωτεϊνών στη διατροφή, η υπερβολική χρήση θερμότητας από το πιστολάκι και διάφορα ισιωτικά μαλλιών κ.ά. 

Γι’ αυτό υπάρχουν τρόποι να τα ενυδατώνετε ή να τα αφήσετε ξεκούραστα. Σκεφτείτε μόνο πόσο ωφέλιμο θα ήταν να μην τα στεγνώνετε με πιστολάκι. Αφήστε τα λοιπόν να στεγνώσουν μόνα τους. Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι κοντά, μπορείτε να βάλετε λίγο τζελ προκειμένου να αποκτήσουν μια φόρμα ενώ έχετε περισσότερες επιλογές όταν τα μαλλιά σας είναι μακριά. 

 

Στην περίπτωση πάντως που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το πιστολάκι, βάλτε πρώτα στο μαλλί σιλικόνη για να τα προστατεύσετε. Μπορείτε επίσης να ελαττώσετε τη χρήση προϊόντων όπως λακ και σπρέι φιξαρίσματος. Αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο και προσπαθήστε να τα ξεβγάζετε κάθε τρίτη μέρα. 

 

Και να θυμάστε η διατροφή δεν κάνει μόνο τέλειο σώμα, προσφέρει και τέλεια μαλλιά. Ιδιαίτερα ευεργετικά τρόφιμα είναι αυτά που περιέχουν Ωμέγα 3 λιπαρά και η σπιρουλίνα. Σύμφωνα με την έρευνες και τα δύο αυτά συστατικά προωθούν την δημιουργία παχύτερης και λαμπερότερης τρίχας. Και να χρησιμοποιείτε προϊόντα και μάσκες βαθιές ενυδάτωσης και επανόρθωσης.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ