2019-06-24 21:32:14
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τη σύντροφό του για να διαλύσει τις φήμες περί χωρισμού
Στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ η σχέση του ζευγαριού - Υπήρξαν τέσσερις

εκρηκτικοί τσακωμοί του ζευγαριού μέσα σε έξι εβδομάδες όπως υποστηρίζει η εφημερίδα The Sun

Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των επικριτών του, το μεγάλο φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, περνά στην αντεπίθεση, με τους φίλους του να βγάζουν το φίδι από την τρύπα προκειμένου να βάλει τέλος στα σενάρια περί χωρισμού.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, όπως δηλώνουν φίλοι του Τζόνσον και για του λόγου το αληθές, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Τζόνσον και την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς να κοιτιούνται στα μάτια...Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «The Sun» αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι είχε τέσσερις εκρηκτικούς τσακωμούς μέσα σε έξι εβδομάδες!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στη Βρετανία με αφορμή τα παράπονα γειτόνων του Τζόνσον στην αστυνομία, για τις φωνές που ακούγονταν από το σπίτι της φιλενάδας του ενώ το ζευγάρι τσακωνόταν, ο εκκεντρικός πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Έμπιστα άτομα από το περιβάλλον του παραδέχονται ότι υπήρξε καβγάς του ζευγαριού, ότι έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού, κι ότι τώρα είναι όλα μια χαρά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ