2019-07-25 12:29:32
Φωτογραφία για Η Rihanna κλωνοποιήθηκε: Αυτό το μικρό κορίτσι είναι η σωσίας της
H πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ανέβασε στο Feed της την φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού το οποίο της μοιάζει εκπληκτικά.

Θα μπορούσε να είναι οπωσδήποτε κόρη της, ή ακόμα και η ίδια σε παιδική ηλικία, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για τυχαία ομοιότητα, οι δυο τους δεν έχουν σχέση.

Η 31χρονη Rihanna λοιπόν, βρήκε τη φωτογραφία της μικρής στο Instagram όπου την είχε ανεβάσει η μητέρα της, @iambriakay, και την έκανε repost στο προφίλ της γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο. Μα πώς γίνεται;». Προφανώς ταράχτηκε και η ίδια για την τόσο μεγάλη ομοιότητά τους.

Η Tayra Banks όταν είδε το κορίτσι, σκέφτηκε πως δικαιολογημένα αξίζει να κάνει καριέρα στο modelling και ζήτησε βοήθεια για να τη βρει γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία επίσης μοιράστηκε: «Βοήθεια. Ας με βοηθήσει κάποιος να βρω τον μίνι κλώνο της Rihanna.»

Πολλοί celebrities άφησαν το σχόλιό τους για την ομοιότητα της 31χρονης με το κοριτσάκι ανάμεσά τους η Priyanka Chopra που είπε “Wow”, η Miranda Kerr χαρακτήρισε τη μικρή αξιολάτρευτη ενώ ο Snoop Dogg τη ρώτησε αστειευόμενος πότε έκανε μωρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Riri θα ξέρει πως θα μοιάζει η κόρη της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ