2012-06-15 12:24:02
Φωτογραφία για «Έγνοια μου το γενικό συμφέρον, γι' αυτό δεν έγινα αρεστός»
«Το καλό του τόπου είναι να προχωρήσουμε ραγδαία, να μεταρρυθμίσουμε όσα πρέπει να μεταρρυθμίσουμε, για να γίνει η Ελλάδα μια χώρα πρώτης κατηγορίας, αντί να είναι τρίτης» δήλωσε στην τηλεόραση του Σκάι ο Στέφανος Μάνος. Ο επικεφαλής της Δράσης, που κατεβαίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου μαζί με τη Δημιουργία Ξανά, του Θάνου Τζήμερου, υποστήριξε ότι, ο μόνος τρόπος για να συμβεί το παραπάνω, είναι «να προχωρήσουμε γρήγορα σε μια συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, που να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδος».

«Να κάνουμε τη δουλειά μας επιτέλους, αντί να είμαστε κολλημένοι να πληρώνουμε διάφορους χρυσοπληρωμένους ανθρώπους στις ΔΕΚΟ και ένα σωρό ανθρώπους που δεν δουλεύουν και δεν μας προσφέρουν καμία υπηρεσία. Αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε» σχολίασε ο κ. Μάνος.

Με αφορμή τα στοιχεία για την ανεργία, ο κ. Μάνος σημείωσε πως ο χτυπημένος από την ανεργία ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να πληρώνει τον αλώβητο δημόσιο τομέα. Όλοι οι άνεργοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, παρατήρησε, και ο δημόσιος τομέας δεν μοιράζεται το πρόβλημα.


Ο κ. Μάνος είπε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα αυξήσει τους φόρους κατά 4%. Αυτό επί της ουσίας θα διπλασιάσει το φόρο εισοδήματος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο. Ως εκ τούτου, θα έκανε μία πολύ οπισθοδρομική κυβέρνηση» σχολίασε ο κ. Μάνος.

Σύμφωνα με τον κ. Μάνο, οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας λένε τα ίδια πράγματα με άλλο ύφος και αρνούνται κάθε αλλαγή, όπως έκαναν και με το νόμο Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ. Αντίθετα, υποστήριξε, ο συνδυασμός «Δράση - Δημιουργία ξανά» είναι ο μόνος που μιλάει ξεκάθαρα για τις αλλαγές που χρειαζόμαστε, για να πάμε μπροστά.

Μιλώντας επί προσωπικού, υπογράμμισε: «Πάρτε το απόφαση: μόνη μου έγνοια είναι το γενικό συμφέρον. Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έγινα ποτέ αρεστός».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ