2019-08-02 16:18:00
Φωτογραφία για Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε: Εγγονή του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι πέθανε
Η 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ ήταν για μια από τις εγγονές του Ρόμπερτ και της 91χρονης Έθελ Κένεντι -Η απόπειρα αυτοκτονίας και η χρόνια μάχη που έδινε με την κατάθλιψη

Μια εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι πέθανε χθες Πέμπτη —σύμφωνα με μαρτυρίες δύο ατόμων που είναι κοντά στην οικογένεια— από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times» πρόκειται για την Σίρσε Κένεντι Χιλ η οποία ήταν μόλις 22 ετών. Επρόκειτο για μια από τις εγγονές του Ρόμπερτ και της Έθελ Κένεντι, η οποία σήμερα είναι 91 ετών.

Το κτιριακό συγκρότημα στο οποίο ζούσε η 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης

«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσαν οι Τάιμς και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».


Φωτογραφία από καλοκαιρινές της διακοπές

H Σίρσε στα 9 της χρόνια με την μητέρα της Κόρτνεϊ Κένεντι Χιλ στη Νέα Υόρκη το 2006

Κατά το ρεπορτάζ των NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ χθες Πέμπτη το απόγευμα και η Χιλ Κένεντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ