2019-08-27 23:30:25
Φωτογραφία για Ρόδος: Σύμπραξη παρατάξεων Καμπουράκη και Καρίκη
Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα συνταχθεί και θα υποβληθεί αρμοδίως στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου το πρακτικό ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού συμβουλίου Ρόδου ενώ αμέσως μετά με μέριμνα του πρώτου σε αριθμό σταυρών δημοτικού συμβούλου κ. Τηλέμαχου Καμπούρη, θα συγκληθεί σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση αναμένεται όπως όλα δείχνουν, να πραγματοποιηθεί την 8η Σεπτεμβρίου 2019 και πριν την σύγκληση της προγραμματίζεται να υπογραφεί και να υποβληθεί στον κ. Καμπούρη το πρακτικό σύμπραξης των δημοτικών παρατάξεων «Με Δύναμη για τη Ρόδο» και «Ροδίων Όραμα».

Με την υπογραφή του πρακτικού, ενοποιούνται σε μια οι δύο δημοτικές παρατάξεις και ως εκ τούτου, εξασφαλίζεται και η αύξηση του αριθμού των συμβούλων της πλειοψηφίας στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα με τη δημοκρατική η νέα πλειοψηφούσα παράταξη θα έχει 8 από τους 11 συμβούλους και στις δύο Επιτροπές ενώ περαιτέρω αναμένεται να εκλέξει περισσότερους αντιπροσώπους στην γενική συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.


Θυμίζουμε ότι η σύμπραξη των δύο παρατάξεων έχει συμφωνηθεί προ πολλού, ενώ ο κ. Καρίκης αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στην νέα δημοτική αρχή και αναπληρωτής δημάρχου και περαιτέρω οι 8 σύμβουλοι της παρατάξεως του, θέσεις ευθύνης.

Ήδη έχει διαβιβαστεί αρμοδίως χθες στους συμβούλους, που θα συμπράξουν (απαιτείται το 50% της δύναμης των δύο παρατάξεων το ελάχιστο), το σχέδιο του πρακτικού σύμπραξης.

Ο επικεφαλής της παράταξης Νέα μέρα Στράτος Καρίκης μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου είπε πως το θέμα του ορισμού των θέσεων αφορά το δήμαρχο και μόνο.Το πιο βασικό είναι ότι θέλουμε τη σύμπραξη για το καλό του τόπου.
ERT
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ