2019-08-27 23:56:21
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό: Εκδιδόμενη βγήκε στον φωταγωγό για να γλιτώσει από την Αστυνομία
Διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθεί αν κάποια από τις γυναίκες εκδιδόταν χωρίς

τη θέλησή της  Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία ο έλεγχος της αστυνομίας σε παράνομο οίκο ανοχής, καθώς εκδιδόμενη βγήκε στον φωταγωγό προκειμένου να γλιτώσει.

Η αστυνομία έκανε έφοδο έπειτα από καταγγελία ότι λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου σε πολυκατοικία της λεωφόρου Β. Ολγας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η υπεύθυνη λειτουργίας του οίκου ανοχής καθυστέρησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς και μία από τις εκδιδόμενες γυναίκες βγήκε από το παράθυρο της κουζίνας στον φωταγωγό, για να διαφύγει.

Οταν τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την υπεύθυνη του οίκου ανοχής και δύο πελάτες. Επειτα από έρευνα, διαπίστωσαν ότι η μία από τις γυναίκες που εκδίδονταν ήταν στον φωταγωγό και είχε καταφέρει να φτάσει από τον έκτο στον τέταρτο όροφο.


Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και ένας πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινί μέχρι το σημείο που βρισκόταν και την τράβηξε πίσω στο διαμέρισμα. Η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να εκδιδόταν δεν εντοπίστηκε και ενδέχεται να κατάφερε να διαφύγει με άλλο τρόπο.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τους δύο πελάτες, την υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής και την γυναίκα που επιχείρησε να διαφύγει.

Διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποια από τις γυναίκες εκδιδόταν χωρίς τη θέλησή της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ