2019-08-28 04:49:30
Φωτογραφία για Mercedes GLC με 700 ps  Manhart
Η Manhart μας έχει συνηθίσει σε προτάσεις που απογειώνουν την απόδοση αλλά και την

εμφάνιση των αυτοκινήτων με τα οποία ασχολείται. Στην προκειμένη περίπτωση, ο βελτιωτικός οίκος ασχολήθηκε με την Mercedes-AMG GLC 63S Coupe (στην έκδοση πριν το facelift). Στο κιτ που παρουσιάζει η Manhart, περιλαμβάνονται αρκετές αεροδυναμικές επεμβάσεις, ενώ και στο V8 μηχανικό σύνολο με τη χωρητικότητα των 4,0 λίτρων, έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές.

Η απόδοση από τους 510 ίππους έχει φτάσει στους 700, με την αλλαγή των υπερσυμπιεστών με άλλους, μεγαλύτερους, με την αυξημένη παροχή φρέσκου αέρα από την ανασχεδιασμένη εισαγωγή αλλά και το αναβαθμισμένο intercooler. Φυσικά αλλαγές έχουν υποστεί και οι αυλοί εισαγωγής, όπως και το σύστημα τροφοδοσίας γενικότερα, για να αυξηθεί η ροή του καυσίμου μίγματος προς τους θαλάμους καύσης.

Μεγαλύτερη δυσκολία συνάντησαν οι τεχνικοί της Manhart στην προσπάθειά τους να αλλάξουν το λογισμικό υποστήριξης της λειτουργίας του κιβωτίου των ταχυτήτων των 9 σχέσεων, προκειμένου να το προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα απόδοσης του κινητήρα με τους 190 επιπλέον ίππους. Μεγάλη διαφορά στην απόδοση κάνει και το νέο σύστημα εξάτμισης που τονώνει τη sport διάθεση με την ηχητική υπόκρουση που προσφέρει για συνοδεία των διαδρομών, ενώ η αγριάδα της εμφάνισης ολοκληρώνεται με τις σκουρόχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 21 ίντσες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ