2019-08-28 19:02:36
Φωτογραφία για Πώς να δεις το περιεχόμενο ενός private λογαριασμού στο Instagram
Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό του Instagram, το καλύτερο που

έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε απλά το κουμπί «Ακολουθήστε» στην εφαρμογή του δημοφιλούς social media και να περιμένετε να εγκρίνει το αίτημά σας ο χρήστης.

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσετε πλήρη και νόμιμη πρόσβαση στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου λογαριασμού και να δημιουργήσετε τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων με τον χρήστη του.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιες εναλλακτικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram χωρίς να ακολουθήσετε το λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών τρίτων που παραβιάζουν τους όρους χρήσης του Instagram - κάτι που δεν συνιστούμε να κάνετε.

Πώς θα δείτε το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram

Ποιοι άλλοι τρόποι, όμως, υπάρχουν με βάση τους οποίους θα μπορούσατε να δείτε το περιεχόμενο ενός λογαριασμού, χωρίς να τον ακολουθήσετε απευθείας;


Οπως αναφέρει το Business Insider μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram, ως εξής:

Χρησιμοποιήστε την Google

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το όνομα του Instagram του ιδιωτικού λογαριασμού (μπορείτε να δείτε το όνομα, τον αριθμό των αναρτήσεων και των ακολούθων ενός ιδιωτικού λογαριασμού) στο Google και στη συνέχεια να κάνετε μια αναζήτηση εικόνων.

Πιθανότατα ορισμένες από τις φωτογραφίες του εν λόγω Instagram λογαριασμού θα εμφανιστούν, αφού έχουν ταγκαριστεί κάπου αλλού σε ένα δημόσιο λογαριασμό Instagram ή ακόμα και σε λογαριασμούς του Facebook.

Προβάλετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram μέσω ενός φίλου ή άλλου λογαριασμού

Εάν γνωρίζετε κάποιον που ακολουθεί τον εν λόγω ιδιωτικό Instagram λογαριασμό που θέλετε να δείτε, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό μέσω του λογαριασμού του φίλου σας ή του γνωστού σας, αν έχετε την άδειά του φυσικά.

Εάν υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram που θέλετε να δείτε, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους φίλους σας που είναι ήδη ακόλουθοι να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιδιωτικής ανάρτησης και να τα στείλουν σε εσάς.

economistas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ