2019-08-29 16:45:20
Φωτογραφία για Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid drift (+video)
Ακούγεται οξύμωρο αλλά η Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid, παρά τις μεγάλες διαστάσεις και την πολυτέλεια της μπορεί να γίνει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στα σωστά… χέρια.

Ο Γερμανός Tim Schrick οδηγός αγώνων και τηλεπαρουσιαστής, κινείται σε ρυθμούς rallycross σε μια υπό κατασκευή πίστα στη Σουηδία, σε ασφάλτινη (3,2 χλμ) και χωμάτινη (4,2 χλμ) διαδρομή με την Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. Χαρακτηριστικό του καταιγιστικού ρυθμού του, είναι το θέαμα, ο χρόνος των 3:51” που πέτυχε, το εντυπωσιακό video και δική του ευχαρίστηση.

Οι ικανότητες του Tim Schrick για αυτήν την θεαματική δοκιμή/ παρουσίαση συνέβαλαν κατά (το σημαντικό) 50%. Το υπόλοιπο 50% ήταν οι προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές στις ρυθμίσεις του πλαισίου, των αναρτήσεων, του συστήματος διεύθυνσης και των φρένων, της Cayenne. Οι παραπάνω λειτουργίες στα χέρια ενός (διακεκριμένου) οδηγού αγώνων, μπορούν να κάνουν ένα SUV μεγάλων διαστάσεων να κινείται συνεχώς περνώντας από double flick σε ατελείωτο drift, να υπερστρέφει ελεγχόμενα, να φρενάρει ακαριαία, να επιταχύνει το ίδιο γρήγορα και να επαναλαμβάνει με ευκολία αυτό το παιχνίδι… πολλές φορές .


Η Cayenne Turbo S E-Hybrid των 680 ίππων, έχει 900 Νm μέγιστη ροπή και είναι εξοπλισμένη με το Porsche Traction Management (PTM), με ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος και τη σκληρότητα πνευματική ανάρτηση τριών θαλάμων Porsche Active Suspension Management (PASM), και με το Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) που ρυθμίζει την σκληρότητα των αντεστρεπτικών δοκών ώστε να περιορίζονται στο ελάχιστο οι κλίσεις του αμαξώματος.

Το σύστημα Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), κάνει το πίσω διαφορικό πλήρως -ηλεκτρονικά-ελεγχόμενο και το πακέτο συμπληρώνεται, με το Porsche 4D-Chassis Control και το σύστημα πέδησης Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). Προαιρετικά προσφέρεται η τετραδιεύθυνση. (Rear-axle steering), η οποία σας βοηθά (αν γνωρίζετε και τολμάτε) να κατευθύνετε την ταχύτερη Cayenne με ταχύτητα στις στροφές . Το αποτέλεσμα όλων των εφαρμογών φαίνεται (με τον σωστό χειρισμό) στο video του Tim Schrick.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ