2019-08-29 16:44:35
Φωτογραφία για Ο Νίκος Μαστοράκης ετοιμάζει ένα μεγάλο beach party στην παραλία Αλίμου
Δυο εντυπωσιακές διοργανώσεις ετοιμάζει ο Αλιμος για τους κατοίκους του, αλλά και όλους εκείνους που θα σπεύσουν από όλη την Αττική. Και οι δυο, με την επιδεξιότητα και πείρα

του Νίκου Μαστοράκη στις μεγάλες εκδηλώσεις. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ένα Goodbye Summer πάρτι, ένα beach party με ελεύθερη είσοδο, στην Ακτή Α, αναμένει χιλιάδες ξενυχτηδες. Ο θρυλικός DJ Νικολα Λαβακα (έχει χορέψει πολλές γενιές Αθηναίων) θα παίξει από ροκ’ν’ρολλ και disco μέχρι ερωτικές μπαλάντες από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Και επειδή το πάρτι είναι σαν τα εγκάρδια σπιτικά των ανέμελων δεκαετιών, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν το ποτό τους ή να παραγγείλουν στο παραπλεύρως Splash (με ειδικές τιμές), να χορέψουν, να κάνουν νυχτερινό μπάνιο (υπάρχει ναυαγοσώστης) και να χαρούν την παραλία του Αλίμου αυτή τη μια και σπάνια νύχτα. Ομως τις ερωτικές μπαλάντες τις αναλαμβάνει ο Νίκος (the voice) Γκαραβέλας που είναι ο guest star της διοργάνωσης!


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

(ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ)

(1) ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ Η ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ

(2) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

(3) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΟ, ΣΝΑΚ ΚΛΠ

(4) ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΦΕΡΤΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ

(5) ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

(6) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ, ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ LASER.

(7) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΑΔΙΚΟ ΜΑΖΙ

(8) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΜ. ΣΤΑΣΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

(9) ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

(10) ΒΓΑΛΤΕ ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μια βδομάδα μετά, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ο Αλιμος θα φιλοξενήσει τα σπανιότερα, ωραιότερα κλασσικά αυτοκίνητα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τόσο τα κοινά, ταπεινά τότε μεταφορικά μέσα της δεκαετίας του ΄50 και πολύ πριν, οσο και απίστευτα εξωτικά τέρατα Corvette Sting Ray, Transam, Porsche όλα παρκαρισμένα κατά μήκος του εκπληκτικού παραλιακού πεζοδρόμου και, φυσικά, με την κατάλληλη μουσική classic rock στα μεγάφωνα.

«Πρόκειται για μια θαυμάσια πρωτοβουλία του Δήμαρχου Ανδρέα Κονδύλη» λέει ο Νίκος Μαστορακης «που δίνει την ευκαιρία εξωστρέφειας σε εκείνους που συνήθως κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Αν μιλάμε για επιστροφή στην κανονικότητα, τέτοιες εκδηλώσεις σηματοδοτούν επιστροφή στην εξωστρέφεια και στην ψυχαγωγία που δεν είναι επιτηδευμένη αλλά έχει πολιτιστικά στοιχεία. Ελπίζουμε να έχουμε χιλιάδες επισκέπτες και να καθιερώσει σε ετήσια βάση ο Αλιμος αυτές τις εκδηλώσεις».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ