2024-02-15 16:03:19
Φωτογραφία για Κάντε τον υπολογιστή σας turbo με το νέο επίσημο app της Microsoft
Ένα από τα μακροβιότερα λογισμικά για καθαρισμό PCs, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, είναι το CCleaner. Με λίγα κλικ, το πρόγραμμα της Piriform Software μπορεί να ξεφορτώνεται ανεπιθύμητα αρχεία για να ελευθερώνει χώρο, να σβήνει μη έγκυρες καταχωρίσεις στο μητρώο των Windows για να τρέχει με λιγότερα προβλήματα το σύστημα, να απενεργοποιεί προγράμματα που ανοίγουν σε κάθε εκκίνηση κάνοντας τον υπολογιστή πιο αργό, κ.ο.κ. Τώρα, η Microsoft έρχεται επιτέλους να προσφέρει κάτι αντίστοιχο! \

Επιτέλους, ο αμερικανικός κολοσσός κυκλοφόρησε επίσημο εργαλείο που μπορεί ενδεχομένως να κάνει πιο γρήγορους πολλούς Windows υπολογιστές. Ο λόγος γίνεται για το Microsoft PC Manager, το οποίο είναι διαθέσιμο πλέον για όλους τους χρήστες στα Windows 10 και Windows 11. Η εφαρμογή προσφέρει παρά πολλές χρήσιμες λειτουργίες, έχοντας τη δυνατότητα να σβήνει αρχεία που πιάνουν χώρο χωρίς λόγο, να απενεργοποιεί προγράμματα που ανοίγουν σε κάθε εκκίνηση κάνοντας τον υπολογιστή πιο αργό, να ελέγχει πως όλες οι λειτουργείας ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, να ελευθερώνει πόρους, να μπλοκάρει pop-up παράθυρα και διαφημίσεις, κ.α. 


 Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει και διάφορα άλλα εργαλεία, όπως άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως τα screenshots, το voice recorder και η αριθμομηχανή. Η διάθεση του προγράμματος πλέον έχει ξεκινήσει, αλλά το ελληνικό Microsoft Store φαίνεται πως δεν έχει ενημερωθεί ακόμη. Προσεχώς, λοιπόν, θα μπορείτε να βρείτε το Microsoft PC Manager πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ πατώντας εδώ.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ