2019-08-30 11:46:19
Φωτογραφία για 10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα
Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και,

ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.

Κάποιοι, ωστόσο, προκειμένου να διασφαλίσουν κάποιους χρηματικούς πόρους, καταλήγουν σε λιγότερο συνηθισμένες λύσεις και πρακτικές, που ίσως πολλοί από εμάς δεν θα σκεπτόμασταν. Και, από ότι φαίνεται, δουλεύει.

Σας παρουσιάζουμε 10 τρελούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι κατάφεραν ή καταφέρνουν ακόμη να βγάλουν πολλά χρήματα.

1. Εικονικό «φαρμάρισμα»

Ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των gamers στην Ελλάδα. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο πληρώνονται για να παίζουν World of Warcraft, για άλλους παίχτες. «Πως είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνεται, προκειμένου να παίξει ένα παιχνίδι που τον ευχαριστεί;», θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι πως οι παίχτες πληρώνονται για να κάνουν το άχαρο μέρος του παιχνιδιού- να εξασφαλίσουν χρυσό για τον κανονικό παίχτη. Παίζεις το παιχνίδι σου, μαζεύεις τα νομίσματα του παιχνιδιού και τα πουλάς σε κάποιον άλλο παίκτη, για πραγματικά χρήματα.


2. Ρούχα για σκύλους

Μπορεί να ακούγεται λιγάκι παρατραβηγμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει πετύχει και μάλιστα αποδίδει καλά χρήματα, έως και σήμερα. Κάποιος έχει λανσάρει μία καινούρια σειρά ρούχων για σκύλους, που λέγεται Doggles. Η εταιρία έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις δράσεις της, σε σημείο να δημιουργεί πλέον και γιλέκα και κοσμήματα για τα σκυλιά.

3. H σελίδα με τα 1 εκατομμύριο pixels

Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή ιστορία. Κάποιος είχε τη λαμπρή ιδέα να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, στην αρχική σελίδα της οποίας θα υπήρχαν ένα εκατομμύριο pixels και να διαθέτει κάθε pixel προς 1 δολάριο. Γρήγορα, η σελίδα είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πολλές επιχειρήσεις αγόρασαν pixels για διαφημιστικούς σκοπούς, ερωτευμένοι έβρισκαν χώρο για να διατρανώσουν τον έρωτα τους ή άλλοι, απλώς, έκαναν την πλάκα τους- και τον εμπνευστή της ιδέας πλουσιότερο, όμως. Όλα τα pixels έχουν πωληθεί, με τον δημιουργό της σελίδας να έχει αποκομίσει 1 εκατομμύριο δολάρια και να ασχολείται επιχειρηματικά πλέον ευρύτερα στο Διαδίκτυο.

4. Σχεδιάζοντας στο Διαδίκτυο

Μία νεαρή έφηβη αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία να προσφέρει τις υπηρεσίες της για τη δημιουργία εικονιδίων και καρτελών για το Myspace και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Το σχέδιο της απέδωσε, με την ίδια να έχει υπογράψει διαφημιστικά συμβόλαια με αρκετές εταιρίες και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της περισσότεροι από 7 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως. Μάλιστα, της έχουν προσφερθεί 15 εκατομμύρια δολάρια για να πουλήσει τη σελίδα της.

5. Κατασκευάζοντας το εικονικό ημερολόγιο

Η ιδέα ανήκει σε δύο έφηβες, οι οποίες δημιούργησαν μια ιστοσελίδα που ονομάζεται My Yearbook, η οποία παρέχει χώρο στους χρήστες προκειμένου να κρατούν το δικό τους, διαδικτυακό ημερολόγιο. Και ετούτη η επιχειρηματική ιδέα στέφθηκε από επιτυχία, με τις κοπέλες να έχουν βγάλει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ξεκίνησαν ως και σήμερα. Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή 45 εργαζομένους, έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες και προσελκύει διαρκώς διαφημιστές.

6. Κάρτες μέσω Διαδικτύου

Ο Cameron Johnson αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία θα πωλούνταν ευχητήριες κάρτες. Γρήγορα, η ιδέα του ήταν τόσο αποδοτική, που επέκτεινε τις δράσεις του δημιουργώντας πολλά διαφορετικά είδη καρτών, όπως δωροεπιταγές, με τον ίδιο να βγάζει περίπου 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να πουλήσει την εταιρία του και να αφοσιωθεί στο να διδάξει και άλλους πώς να βγάζουν λεφτά από το Διαδίκτυο.

7. Πουλώντας ..

H συνέχεια εδώ
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ