2019-08-30 14:26:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΣΑ: Συνθήκες Ορκωμοσίας 2019
Το μεσημέρι της Τρίτης 27/08/2019 έγινε η ορκωμοσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Τα μέλη της παράταξης μας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η επικεφαλής κα Ραφτοπούλου Άννα δώσαμε σεμνά και ταπεινά με αίσθημα ευθύνης, τον όρκο τιμής και πίστης στο σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους. Δεσμευτήκαμε πως θα ασκήσουμε αντιπολιτευτικό έλεγχο με επιχειρήματα, θα στηρίξουμε τα θετικά μέτρα που έχει ανάγκη ο Δήμος, θα στηλιτεύσουμε τα κακώς κείμενα όπου χρειάζεται, θα προτείνουμε λύσεις, θα δώσουμε ιδέες, θα προστατεύσουμε το κοινό καλό και θα περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα των δημοτών μας, με τελικό στόχο να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για τους δημότες και τον τόπο.

Η τελετή έγινε όπως προαναφέρθηκε το μεσημέρι μιας καθημερινής εργάσιμης ημέρας και αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να παρευρεθούν ελάχιστοι δημότες και φίλοι. Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη έλλειψη επίσημων προσκεκλημένων, η ‘βροντερή’ απουσία των κληρικών του Δήμου καθώς και η απουσία εκπροσώπων του αστυνομικού τμήματος της περιοχής (ενδεχομένως να μην προσκλήθηκαν).


Όπως ήταν από πλευράς μας αναμενόμενο η τόσο σημαντική ημέρα επισκιάστηκε από την άναδρη επίθεση που δέχτηκε για ακόμα μία φορά από τον κ. Μπέκα Γιώργο (μέλος της παράταξης του κ. Μάρκου και πρώην αντιδήμαρχο) η επικεφαλής της παράταξης Αννα Ραφτοπούλου, η οποία ευγενικά του ζήτησε να σταματήσει να υβρίζει προκλητικά όποιον σύμβουλο της δικής της παράταξης υπέγραφε το πρακτικό της ορκωμοσίας. Αμέσως μετά την λήξη της διαδικασίας της επιτέθηκε σπρώχνοντας την επειδή του έκανε παρατήρηση και απειλώντας την για το τι έχει να πάθει από εκείνον στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. 

Στην συνέχεια καθύβρισε εκείνην και την οικογένεια της καθώς και τα θεία με τον χειρότερο τρόπο. Αν η κα Ραφτοπούλου δεν είχε την ψυχραιμία και την σύνεση να αποχωρήσει άμεσα από τον χώρο τα γεγονότα θα είχαν πάρει πολύ χειρότερη τροπή.

Μετά από μια δύσκολη για όλους εμάς προεκλογική περίοδο τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν εξομαλυνθεί.

Με την ελπίδα να συμμορφωθούν κάποιοι άνθρωποι και να πρυτανεύσει η λογική ευχόμαστε να έχουμε μια δημιουργική θητεία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ