2019-08-30 22:43:50
Φωτογραφία για Ο Τραμπ απέλυσε την προσωπική του βοηθό
Η 31χρονη Μαντλίν Γουεστερχάουτ αποκάλυψε πληροφορίες για την οικογένεια Τραμπ και θέματα του Οβάλ Γραφείου

Παρελθόν από τον Λευκό Οίκο αποτελεί και η προσωπική βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ, Μαντλίν Γουεστερχάουτ.

Η μακρυμαλλούσα Μαντλίν απολύθηκε από τον Λευκό Οίκο, όπως αναφέρουν πηγές του CNN, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για διαρροές σε ΜΜΕ.

Η 31χρονη Γουεστερχάουτ ήταν στο πλευρό του Τραμπ από την αρχή της θητείας του στο Λευκό Οίκο. Αιτία της απόλυσής της ήταν ότι μοιράστηκε πληροφορίες με δημοσιογράφους σχετικά με την Πρώτη «Οικογένεια». H Μαντλίν, σύμφωνα το δημοσίευμα, είδε την έξοδο αφότου ο Τραμπ πληροφορήθηκε ότι άνοιξε το στόμα της σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Αφότου το Οβάλ Γραφείο πληροφορήθηκε για την ομιλητικότητα της υπαλλήλου, την έθεσε άμεσα σε «καραντίνα» και την ενημέρωσε ότι απαγορεύεται να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.


Η προσωπική βοηθός του Τραμπ εκμυστηρεύτηκε πληροφορίες για την οικογένεια Τραμπ και θέματα του Οβάλ Γραφείου κατά τη διάρκεια δείπνου σε ξενοδοχείο, κοντά σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσι.

Τους τελευταίους μήνες, ο Αμερικανός πρόεδρος ανησυχεί όλο και πιο έντονα για τις διαρροές μη εξουσιοδοτημένων πληροφοριών του Λευκού Οίκου στα ΜΜΕ, υιοθετώντας μια αυστηρή πολιτική.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο, όταν διέρρευσε το χαλαρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών του Τραμπ, η Μαντλίν καταφέρθηκε εναντίον αυτών που έκαναν τις αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για «επαίσχυντη παραβίαση της εμπιστοσύνης».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ