2019-08-31 08:15:46
Φωτογραφία για ''Παιχνίδια χωρίς σύνορα'': Ο Θέμης Γεωργαντάς έκλεισε στην παρουσίαση!
Στις αρχές της επόμενης βδομάδας αναχωρεί για να αναλάβει τον καινούργιο ρόλο του, αφού την ερχόμενη σεζόν θα έχει διπλή παρουσία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Εκτός από το late night show του, το «After Dark», στο κανάλι του Φαλήρου ο Θέμης Γεωργαντάς θα αναλάβει και την καινούργια… έκδοση ενός πολύ γνωστού και αγαπημένου project που μέχρι πρότινος ανήκε στην ΕΡΤ.

Ο λόγος για τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» που λόγω της συνεργασίας της εταιρείας που έχει τα δικαιώματά τους σε όλο τον κόσμο με την EBU, το πρόβαλαν αποκλειστικά δημόσια κανάλια κάθε χώρας.Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε και έτσι τα «Παιχνίδια», ή ,για να τα λέμε με τον ακριβή και πρωτότυπο τίτλο τους, τα «EuroGames», μεταδίδονται πλέον και σε ιδιωτικούς σταθμούς.

Ο  ΣΚΑΪ ,λοιπόν, κατάφερε και πήρε για τη χώρα μας τα «EuroGames» για να προβληθούν τον καινούργιο χρόνο αλλά τα γυρίσματα ξεκινούν την επόμενη βδομάδα στην Ιταλία.Οι χώρες που θα αγωνιστούν είναι με αλφαβητική σειρά, οι: Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία Ιταλία, Πολωνία και Ρωσία και κάθε χώρα θα έχει πέντε δεκαμελείς ομάδες από πέντε πόλεις της, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στα στούντιο της «Cinecitta» στη Ρώμη.

Την επόμενη βδομάδα ο Θέμης Γεωργαντάςαναχωρεί για τη Ρώμη όπου θα παρουσιάζει τους αγώνες για τη χώρα μας και το EuroGames θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την καινούργια χρονιά.

Melasblog - Newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Η τσίτσιδη..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Η τσίτσιδη..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ