2019-09-01 11:55:43
Φωτογραφία για 8 Λέξεις: Γνωρίστε την Έυα,την Ρωξάνη και την Σμαράγδα της σειράς!
Η Δανάη Παππά μας συστήθηκε πρώτη φορά πριν 2 χρόνια μέσα από τη σειρά...Το τατουάζ,όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο,η Θάλεια Ματίκα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά...Μη μου λές αντίο του Μανούσου Μανουσάκη όπου υποδυόμενη την Χριστίνα,έζησε έναν απαγορευμένο έρωτα με τον μουσουλμάνο Μουράτ και έκανε τα μηχανάκια της Agb,να...χτυπήσουν κόκκινο...Τέλος,η Βαρβάρα Λάρμου είναι πολύ γνωστή στην Κύπρο,ενώ στην Ελλάδα την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Μπρούσκο,όπου υποδύονταν την Αναστασία.

Ποιος είναι όμως ο ρόλος των 3 αυτών γυναικών στις πολυαναμενόμενες...8 λέξεις;

Διαβάστε παρακάτω:

Εύα Δημοπούλου (Θάλεια Ματίκα)

 Η Εύα, σύζυγος του Σίμου, εργάζεται προσωρινά σαν καθηγήτρια Αγγλικών και δεν κάθεται ούτε μια στιγμή, προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες. Έχει δυναμικό χαρακτήρα αλλά είναι και ρεαλίστρια, με το «πρέπει» να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Οταν μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής της κόρης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πεισμώνει  Ρωξάνη Δημοπούλου (Δανάη Παππά)


 Η Ρωξάνη είναι η αδελφή της Εύας. Στο παρελθόν υπήρξε γραμματέας του Μιχαήλ και έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί. Μάλιστα, από αυτόν τον άντρα απέκτησε ένα παιδί, το οποίο δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα φοβούμενος για το σκάνδαλο που μπορεί να ξεσπάσει. Εκείνη, όμως, κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει κοντά πατέρα και γιο.

 Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου)

 Η Σμαράγδα είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ένα ατελιέ. Η συγκεκριμένη γυναίκα κινείται σε οριακά σημεία, ενώ έχει πολλές αδυναμίες και μελανά σημεία στον ψυχισμό της, όπως κάθε ήρωας. Μάλιστα, τα πιο σκοτεινά της κομμάτια αφορούν κυρίως το παρελθόν της.

 Πηγή: Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ