2019-09-02 00:00:38
Φωτογραφία για Στη Ρόδο ο 36χρονος Πίτκας
Στη Ρόδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τη νέα περίοδο ο 36χρονος, πλέον, Βαγγέλης Πίτκας. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έπαιξε στο Βόλο το β’ μισό της περασμένης σεζόν, όπου στέφθηκε πρωταθλητής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Οπως είναι αναμενόμενο, στη Ρόδο, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση του Πίτκα, ο οποίος μετρά στην καριέρα του 237 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας και στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η Ρόδος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα. Εχει περάσει από Κιλκισιακό, Αιολικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Λαμία, Δόξα Δράμας και Βόλο.

Στη Λαμία είχε 43 συμμετοχές στη Super League και στο Βόλο είχε 8 συμμετοχές στην πορεία πρωταθλητισμού και ανόδου στην Super League. Ο Πίτκας συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία. Η διοίκηση της Ρόδου καλωσορίζει τον Βαγγέλη Πίτκα, θεωρώντας πως η επένδυση σ’ αυτόν είναι για να κλείσει μια εκκρεμότητα με σκοπό την εύκολη πορεία στην κορυφή».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ