2019-09-02 21:01:19
Φωτογραφία για Subaru WRX STI
 Οι φωτογραφίες της ανανεωμένης έκδοσης του Subaru Impreza για την ιαπωνική αγορά,

διέρρευσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στα sites της Ιαπωνίας και όπως είναι φυσικό όλοι περιμένουμε την έκδοση WRX.

Λίγο πριν την επίσημη ενημέρωση και τις λεπτομέρειες (θα γίνουν ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα), οι πρώτες πληροφορίες «αναφέρουν» πως το Subaru WRX την νέας γενιάς, μαζί με ένα νέο WRX STI θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με το Ιαπωνικό site αυτοκινήτου «BestCarWeb» το WRX της επόμενης γενιάς θα δημιουργηθεί πάνω στην πλατφόρμα «Subaru Global» του Impreza, που κυκλοφορεί. Αυτό συνεπάγεται βελτιώσεις, όσον αφορά το set-up του πλαισίου και των αναρτήσεων και τα μηχανικά μέρη. Για τις επιδόσεις θα φροντίσει ένας νέος boxer κινητήρας των 1.800 κ.εκ. με turbo. Στο δημοσίευμα αναφέρετε πως η ισχύς αυτού του μοτέρ θα είναι στους 270 ίππων και αρχικά, το WRX θα προσφέρεται μόνο με κιβώτιο ταχυτήτων CVT.


Για το WRX STI, το «BestCarWeb», λέει ότι θα εφοδιάζεται και με τον κινητήρα άμεσου ψεκασμού FA20F. Η μονάδα των 2.0 λίτρων θα βελτιωθεί για να αποδώσει 320 ίππους και θα διατίθεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Οπτικά η κορυφαία έκδοση των Impreza θα έχει περισσότερο έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα και τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου.

Τα Ιαπωνικά media αναφέρουν πως τα δύο νέα μοντέλα της Subaru θα αποκαλυφθούν φέτος κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Τόκιο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ