2019-09-05 13:56:17
Φωτογραφία για ΕΚΠΑ - Νανοϊατρική: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών
Ικανοποίηση για το υψηλό επίπεδο τους - Τον Οκτώβριο ξεκινά η υλοποίηση της δεύτερης

σειράς - Η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 6/9

Με την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών και την εξέταση των φοιτητών που έγινε σήμερα σε σχετική ημερίδα, ολοκληρώθηκε η υλοποίηση της πρώτης σειράς του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Νανοϊατρική».

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν, τόσο οι εργαστηριακές όσο και οι εργασίες ανασκόπησης, ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Ήδη κάποιες από αυτές έχουν γίνει δεκτές για παρουσίαση σε διεθνή συνέδρια, ενώ άλλες έχουν υποβληθεί για δημοσίευση σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Οι συντονιστές του προγράμματος, καθηγητής Στάθης Ευσταθόπουλος (διευθυντής), καθηγητής Κώστας Δεμέτζος (αναπλ. Διευθυντής) και Αναπλ. Καθ. Μαρία Γαζούλη, δήλωσαν ότι η υλοποίηση της πρώτης σειράς του προγράμματος ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες και προβλέψεις που είχαν ένα χρόνο πριν, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα.


Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νανοϊατρική» είναι το μοναδικό αντικείμενο που υλοποιείται στον ελληνικό χώρο. Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η υλοποίηση της δεύτερης σειράς.

Η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 6/9.

Πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://nanomed.med.uoa.gr/how_to_apply/

Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων ήδη ο αριθμός των αιτήσεων για τη νέα χρονιά είναι πολύ μεγάλος.

Οπως λέει ο διευθυντής του ΔΠΜΣ «Νανοϊατρική» κ. Ευσταθόπουλος εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής «προσδοκούμε ότι και στη νέα χρονιά η υλοποίηση του προγράμματος θα κινηθεί σε ανάλογα επίπεδα ποιότητας και επιτυχίας και αναμένουμε ότι το πρόγραμμα αυτό, εκτός από τους εκπαιδευτικούς του σκοπούς, θα συμβάλλει σημαντικά και στην προώθηση της έρευνας στο πεδίο της Νανοϊατρικής στη χώρα μας».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ